Драги жители на општина Босилово.

Во тек е изготвување на буџетот за 2024 година и доколку имате предлози како да ја направиме нашата општина подобра и поубава ве замолуваме преку контакт формата подолу да дадете ваши предлози. Сите предлози ќе бидат разгледани од службите на општината и доколку се остварливи ќе бидат вметнати во буџетот и програмата за 2024 година