Ристо Манчев

Градоначалник

Прашајте го градоначалникот

    TownPress News

    Кампања на општина Босилово за подигање на свеста за одговорно учество во сообраќајот.

                  Намали ја брзината! За твоја и наша безбедност! Кампања на општина Босилово за подигање на свеста за одговорно учество во сообраќајот. Брзото возење изнудува грешки кои најчесто завршуваат фатално. Затоа апелираме до сите учесници во сообраќајот да ја намалат брзината бидејки се работи за здравјето и животот на […]

    Read All Posts