На ден 05.06.2019 година ќе се одржи крводарителска акција  во соработка со Црвен крст Струмица.

Крводарителската акција ќе се одржи во периодот од 09,00 до 14,00 часот во Културно едукативниот центар во Босилово.

Коментари

коментари