Се известуваат граѓаните и бизнис заедницата  на општина Босилово дека на ден 07.03.2017 година (вторник) во текот на целиот ден ќе биде затворен за сообраќај на моторни возила локалниот патен правец Босилово – Радово.

Во тек се завршните градежни работи на мостот на река Турија со што овој патен правец комплетно ќе биде ставен во функција.

Коментари

коментари