На ден 11.07.2018 година (среда) Општина Босилово во соработка со Црвен Крст Струмица ќе организира крводарителска акција во просториите на Културно едукативниот центар во Босилово  во периодот од 09,00 до 14,00 часот.

Коментари

коментари