Се известуваат граѓаните на општина Босилово кои пројавуваат интерес за проектот на Владата на РМ ,,Купи куќа за млади” дека информации можат да добијат во Службата за имотно правни работи во Струмица која се наоѓа во зградата на поранешната Служба за општествено книговодство секој Понеделник и Вторник од 10:00 до 15:00 ч.

Коментари

коментари