СООПШТЕНИЕ

Ве информираме дека првото авио-третирање против комарци во општините Богданци, Валандово и Дојран е планирано да се изврши на 27.06.2019 година – четврток, во раните утрински часови, односно во период од 04:30 до 09:30 часот. За општините Струмица, Василево, Босилово, Ново Село и Конче првото прскање е планирано да се изврши на 28.06.2019 година – […]...

С О О П Ш Т Е Н И Е

Ве информираме дека првото авио-третирање против комарци во општините Богданци, Валандово и Дојран е планирано да се изврши на 27.06.2019 година – четврток, во раните утрински часови, односно во период од 04:30 до 09:30 часот. За општините Струмица, Василево, Босилово, Ново Село и Конче првото прскање е планирано да се изврши на 28.06.2019 година – […]...