СООПШТЕНИЕ
Им се соопштува на граѓаните од населеното место Иловоца,дека на ден 20. 05. 2020 година, среда, поради технички зафат ЧИСТЕЊЕ НА РЕЗЕРВОАРИТЕ, ќе има прекин во водоснабдувањето во периодот од 8.00 часот до 15.30 часот.
ГИ МОЛИМЕ ГРАЃАНИТЕ ЗА РАЗБИРАЊЕ.

Коментари

коментари