Поради технички зафат на филтер станицата Иловица *чистење на базените) се известуваат корисниците кои се снабдуваат со вода , дека на ден 13.03.2020 година во периодот од 11.00 до 15.00 часот ќе има преќин на водоснабдувањето.
Ви благодариме за разбирањето.
ЈПКД ,,ОГРАЖДЕН,, Босилово
Директор
Митра Зафирова.

Коментари

коментари