Почитувани,

Ви се обраќам со барање за изнајмување на сала за состаноци –конгресна
сала за 40 лица, за организирање на еднодневен настан-инфо ден IPARD
2014-2020, во организација на 3Д Проект Студио и Министерство за
земјоделство, шумарство и водостопанство на РМ,  на ден 06.03.2020
(петок) во 15:00 часот во Општина Босилово.
Накнадно ќе Ви испратам и агендата за настанот.
Ве молам за потврда.

Однапред Ви благодарам,
3Д Проект Студио

+389 75 685.616
+389 2 3225.202

Коментари

коментари