Со предвидената динамика течи изградбата на детската градинка во Босилово. Деновиве се привршуват градежните работи околу вградување на електричната инсалација и аломониумската столарија. Овој современ објект ќе биде со капацитет од 60 до 80 дечиња. Инаку оваа градинка е прва во Босилово.

Коментари

коментари