Се замолуват сите даночни обврзници (физички и правни лица) од Општина Босилово кои не го подмириле својот долг за данок на имот и комунална такса за фирмарина, тоа да го направат во најкраток можен рок најдоцна до 31.12.2019 година.

Со редовното и навремено плаќање на долговите се избегнуваат дополнителни трошоци во случај да бидеме принудени данокот на имот и комунална такса за фирмарина да ги наплатиме присилен пат.

Благодарам на разбирањето.                                                                             Општина Босилово

Градоначалник Зоран Зимбаков

Коментари

коментари