С О П Ш Т Е Н И Е
Ве известуваме дека на ден 08.02.2019 година (ПЕТОК) во
организација на општина Босилово и градоначалникот, Зоран
Зимбаков ќе се одржи средба на Претседателот на Владата на
Република Македонија, Зоран Заев и министерот за економија,
Крешник Бектеши со граѓаните од Иловица и Штука во
Спортската сала во населено место Иловица, со почеток во 19:30
часот.
Ги покануваме граѓаните од општина Босилово да
присуствуваат на средбата.
                                                                                                                                                                                         ОПШТИНА
                                                                                                                                                                                         БОСИЛОВО

Коментари

коментари