Претседателот на Советот на Oпштина Босилово – Софче Поповска – Георгиева присуствуваше на одбележувањето на Неделата на детето во ООУ „Гоце Делчев„ – Босилово.

Првооделенците видно расположени и возбудени дадоа свечена заклетва за членство во Светската детска организација и подготвени изведоа културно -уметничка програма.

На крајот им беше доделен првооделенски прибор за успех во учењето.

Коментари

коментари